Ta bort dubbelhaka

Motverka dubbelhakaBehandla dubbelhaka själv

Många som har drabbats av dubbelhaka tror att den enda chansen att bli av med det överflödiga fettet under hakan är genom en dyr operation, men det finns faktiskt andra behandlingar. Det finns olika krämer som kan hjälpa huden att återfå sin släta och strama kontur efter ett par månader.  Den kräm vi kan tipsa om är Vexum XL, denna produkt kan ge dig en reducering på hela 86%. Vill du läsa mer om denna kräm kan du besöka www.dubbelhaka.nu. Denna kräm mot dubbelhaka kostar ca 400kr och du uppnår bäst resultat efter 3-4 månader, så det gäller att ha lite tålamod. Det finns även andra krämer mot slapp hud under hakan, men vexum är en av dem effektivaste krämerna. du får räkna med att behandla i ca 3 månader för att få ett gott resultat.

Mask mot dubbelhaka

Det finns även en mask som du bär i 30 minuter som snabbt kan ge dig en fastare och slätare hud under hak partiet.  Denna behandling kan tyckas vara lite speciell,men den fungerar faktiskt! Det finns ett start paket som kostar ca 350kr om du är nyfiken på denna behandling mot dubbelhaka .

tyvärr är inte denna mask tillgänglig längre men det finns en annan mask som du kan beställa i 5 pack . Masken kostar ca 250kr för 5 stycken masker med guld.

Övningar mot dubbelhaka

Visste du att om du tuggar tuggummi så ger du dina ansiktsmuskler en  daglig träning, det hjälper åt att strama åt dina muskler och kan även hjälp dig att få vitare tänder. Välj ett gott sockerfritt tuggummi. Det finns även olika övningar som du kan testa. Kika på den här filmen så får du tips på några effektiva övningar som du kan genomföra hemma. Dessa kan göra en stor skillnad om du genomför dom ofta. Tänk på att försöka göra övningarna långsamt och korrekt.

 

Övriga enkla tips

Försök att minska ditt intag av socker i din kost. Ett högt sockerintag har en negativ inverkan på din hud och din hälsa. Det finns mängder av produkter som har stora mängder av dolt socker.  Några av dessa socker bovar är ketchup,musli,flingor,juicer,bröd och många andra produkter. Ge inte upp det går att på ett naturligt sätt motverka dubbelhakan utan att genomgå en operation. Enkla småförändringar kan göra en stor skillnad och ge din hud vackrare lyster och en åtstramande effekt under hakan. Den vanligaste icke kirurgiska behandlingen på klinik är med en belkyra behandling. Vill du läsa mer om belkyra så kan du läsa mer på dubbelhaka.nu. Tror du att det är en viktökning som är din främsta orsak så bör du försöka hitta tid till daglig träning. Varför inte börja med en rask promenad till eller från  jobbet. När du har kommit i gång med dagliga promenader kommer du må bättre och får mer energi.