Minska tandgnissling

Motverka tandpressning

I denna film får du veta lite mer tandpressning och vad det är som kan orsaka problemet med att du gnisslar tänder när du sover.

Du får tips på enkla övningar som minskar spänningen i dina käkar genom att använda massage. Här ser du den korta filmen. Testa dessa övningar, men börja lugnt och försök att träna korrekt, stressa inte igenom övningsprogrammet.

Dessa enkla tips kan hjälpa dig att sova bättre och påverka din käkmuskulatur positivt.

Om du tror att du behöver en bettskena när du sover kan du läsa mer om att köpa bettskena

på start sidan. Att gnissla tänder är ganska vanligt och ibland är man inte medveten om att detta är orsaken till att man vaknar med huvudvärk och ömma käkar. Vill man inte spendera 3-5000kr för en bettskena hos tandläkaren så finns det bekväma och prisvärda bettskenor för ca 500kr att köpa online. Lider du av detta problem bör du ta tag i problemet direkt, du är värd en god sömn utan värk och tandgnissel. Vill du läsa mer om bra övningar och finna tips på smidiga och bekväma bettskenor kan du besöka apoteket.

där finner du goda råd som gör det enkelt att köpa bettskena online. Det finns smidiga bettskenor som är enkla att anpassa till din käke och som inte kräver någon krånglig uppvärmning.  På dubbelhaka.nu finner du även andra bra tips och råd som kan hjälpa dig att minska risken att du gnisslar tänder när du sover och du kan vakna utvilad och full av energi.

Om du även vill hitta en bra prisvärd bettskena så kan du läsa mer om detta genom att besöka start sidan för tips och råd när du vill köpa bettskena online.

Vänta inte för länge om du lider av huvudvärk när du vaknar eller om du upplever att din käka är ömma och slitna.